Plusbetyg på elitserielagen: Frillesås

Målvakter: +++
Kommentar: Målvakten Jakob Hugoh var Frillesås bäste spelare förra säsongen och visade ofta att han håller god elitserieklass. Där bakom finns en stabil Christian Axelsson som varit i Frillesås länge.

Försvar: ++
Kommentar: Har bytt ut en del i backlinjen sen förra säsongen, rutinerade Markus Hillukkala och Nicklas Gustafsson har hämtats in från Gripen respektive Tillberga. Har med det stärkt upp backlinjen en del men saknar fortfarande en försvarare eller två av toppklass som kan styra upp det.

Ytterhalvor: +++
Kommentar: Fredrik Johansson har många år i högsta serien och kan ställa till problem för motståndarna när han sätter fart framåt. Ny för i år är Jesper Norrman från Tellus som varit runt i flera klubbar, bland annat VSK, senaste åren och som är en storvuxen, spelskicklig ung halv som kan utvecklas fint i Frillesås.

Mittfält: +++
Kommentar: Frillesås mittfält besitter en hel del elitserierutin med Jakob Jenefeldt, Mattias Johansson och Jesper Henriksson. Mattias Johansson är nyckelspelare och den som driver offensiven och även står för spetsen offensivt. Ett helt okej mittfält överlag.

Anfall: ++
Kommentar: Man har plockat in Adam Rudell från Vetlanda och han är målgaranti på sisådär 15-20 mål per säsong. Har även Fredrik Brandin som också är god för något liknande i målproduktionsväg. Det är helt okej men ett lag som förväntas slåss i botten av tabellen skulle må bra av lite mer målproduktion från anfallarna än så. Förre IFK-junioren Lukas Norrman är en potentiell genombrottsman i år.

TOTALT: 13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång